2 Projemiz İle BucaIMSEF'te  Finalist Olduk.

2 Projemiz İle BucaIMSEF'te Finalist Olduk.

Türkiye'de uluslararası yarışmalar düzenleyen önemli organizayonlardan biri olan Bucaİmsef'e (Buca Uluslararası Müzik,Bilim, Enerji ve Mühendislik Fuarı) 2 Projemiz ile finalist olduk. Öğrencilerimiz Şule YILMAZ ve Selin Nehir KIRIM'ın gerçekleştirdikleri "Hipkloröz Matik" adlı projeleri Kimya, yine öğrencilerimiz Abdülhakim KÖKÇÜ ve Furkan ÇOLAK'ın gerçekleştirdikleri "Uzaktan Eğitim Portalı" adlı projleri Matematik-Bilgisayar katagorisinde finalist oldular. 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında İzmir-Buca'da çevrimiçi olarak gerçekleştirlecek yarışmada öğrencilerimiz uluslararası rakiplerine karşı İngilizce sunum yaparak yarışacaklardır. Uluslararası düzenlenen bu yarışmada öğrencilerimize ve danışmaları Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ahmet ARPACI'ya başarılar dileriz.

05.11.2021 369