4. Geleneksel Matematik ve Fen Olimpiyatı Başvuruları Başladı.

Bu yıl 4.sü düzenlenen Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Matematik ve Fen Olimpiyatı, Valilik Makamının 12,01,2015 tarih ve 316597 sayılı onayıyla  il çapında düzenlenmektedir.  İlimiz genelinde 8. sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz, matematik ve fen dallarda yeteneklerini sınama fırsatını bulmalarının yanı sıra  okulumuz kampüsünde düzenlenecek etkinliklerle de Yılmaz Kayalar Fen Lisesi dünyasını daha yakından tanıma imkanı bulacaklardır.

06.04.2015 1013

Tokat İli içerisinde  tüm 8. sınıf düzeyinde bulunan  öğrencilerimizin katılabileceği olimpiyatımızda, öğrencilerimize 15 Matematik, fen bilimlerinden  25 soru olmak üzere toplam 40 sorunun sorulacaktır.Ödüllü Olimpiyatımız  03 Mayıs 2015 Pazar günü saat 10:00´ da yapılacaktır.

Olimpiyat ile ilgili şartname ve program için  yandaki butona tıklayabilirsiniz.  Olimpiyata katılacak öğrencilerimizin bilgilerini aşağıdaki forma ekleyerek bize ulaştırabilirsiniz.