46. TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması’nda Bölge Birincisiyiz.

1400 proje arasındna ilk 100´ e giren Danışmanlığını Ömer Özçoban’ın yaptığı Melike Çat ve Zeynep Demir’in hazırladığı, Tanıkların dilinden bir sözlü tarih çalışması; “93 muhaciri Kozlu Adigelerinin  Kafkasya’dan  Erbaa’ya sürgün ve iskanları”,Danışmanlığını Memiş Kocatürk ‘ün yaptığı, Ayşenur Altuntaş ve Kübra Baş’ın hazırladığı "Coğrafya Terimleri Sözlüğü", Danışmanlığını Yılmaz Akınlının yaptığı ,Öykü Sarı ve Nilüfer Yüzgeç’in hazırladığı "Toplumdaki Kader Anlayışı" adlı projeler,   Samsun bölge finallerine okulumuzu  ve il ve ilçemizi başarıyla temsil etmişlerdir. Danışmanlığını Memiş Kocatürk ‘ün yaptığı, Ayşenur Altuntaş ve Kübra Baş’ın hazırladığı "Coğrafya Terimleri Sözlüğü" adlı projemiz, alanında bölge birincisi olarak Ankara´da düzenlenecek finale katılmaya hak kazanmıştır.

Projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

03.04.2015 2580

içerik

46. Tübitak bölge sergisi  46. Tübitak bölge sergisi  46. Tübitak bölge sergisi  46. Tübitak bölge sergisi  46. Tübitak bölge sergisi  46. Tübitak bölge sergisi  46. Tübitak bölge sergisi