BucaIMSEF 2022'de iki kategoride birden Finalist Olduk

Okulumuz  BucaIMSEF 2022 Uluslararası Müzik, Bilim, Enerji, Mühendislik Fuarına iki proje ile katılmaya hak kazandı. Yaklaşık 20 uluslararası bilim fuarının Türkiye ayağı olan yarışma 1-4 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Dünyanın en prestijli uluslararası fuarlarında ülkemizi temsil etme hakkı verilecek olan Buca IMSEF'te 11. Sınıf öğrencilerimiz Furkan ÇATAL ile 9. Sınıf öğrencilerimiz Duru Ece DENİZ ve  Doruk Efe DENİZ'in gerçekleştirdiği "Talking Pictures" adlı proje Matematik & Bilgisayar Kategorisinden yine 11. Sınıf Öğrencilerimiz Yusuf Enes GÜLTEKİN 'in 9. Sınıf öğrencimiz Bilge Nil SAYIN ile gerçekleştirdiği "Parkinson Glass"  adlı projeleri de  Enerhi & Mühendislik Kategorisinden Türkiye Finalisti olmaya hak kazandı. Tüm öğrencilerimizi ve her iki projenin de danışmanlığını yapan okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet ARPACI'yı kutlar Türkiye ve uluslararası alanda başarılar dileriz.

20.10.2022 244