Gelenek değişmedi. 3 Projemiz Samsun Bölge Finallerinde

53. Tübitak Liseler Aarası Araştırma Projeleri Yarışması'nın bölge finalistleri belirlendi. Değerler Eğitimi, Teknolojik Tasarım ve Yazılım kategorilerinde bölge finalisti olan ekiplerimizi kutluyor finalde başarılar diliyoruz.

08.03.2022 330

10. sınıf öğrencilerimiz Fatma KURT ve Hacer Nida GÜLEÇ'in hazırladığı "E-TİCARET İLE YENİ BİR DAYANIŞMA SİSTEMİNİN MODELLEMESİ" adlı projleri Değerler Eğitimi Kategorisinde, 10. Sınıf Öğrencilerimiz Yusuf Enes GÜLTEKİN, Ahmet Alper AKYOL ve 9. Sınıf Öğrencimiz Muhammed Emin ŞAHİN'in hazırladığı "PARKİNSON BARDAĞI" adlı projeleri Teknolojik Tasarım Kategorisinde yine 10. sınıf öğrencimiz Furkan ÇATAL'ın hazırladığı "KONUŞAN RESİMLER" adlı projesi de Yazılım Kategorisinde finalist olmayı başardı. Öğrencilerimize ve  bu 3 Projenin de danışmanı olan okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet ARPACI'ya  Samsun Finallerinde başarılar diliyoruz.