Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışmasına 8 Ekiple Katıldık

Japonya Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen ve  Türkiye ayağı, İzmir-Buca Belediyesi Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi  tarafından organize edilen Küresel Gençlik Girişimcilik Yarışmasına katıldık. Dünya genelinde girişimcilik ve iş fikri üzerine yapılan yarışma12 saat süre içinde ilk defa bildirilen küresel bir sorun hakkında iş fikri geliştirilmesini amaçlamaktadır. Bu yıl 8 farklı ekip ile toplam 40 öğrencimizin yarıştığı yarışmada, öğrencilerimizden deprem konulu iş fikirlerini hazırlayıp çevrim içi ortamda ilgilelere iletmeleri istenmiştir. Toplam 12 saat boyunca okulumuzda gerçekleşen yoğun çalışmaların sonunda küresel bir soruna yönelik iş fikri geliştirme konusunda öğrencilerimiz harika bir deneyim kazandılar. Ekiplerimize çalışımalarından dolayı eşekkür eder, başarılar dileriz.

11.04.2023 194

11-04-2023 11-04-2023