Okulumuz İnovasyon Fuarında Stant açtı

16.12.2016 1245

Türkiye İhracatcılar Meclisinin düzenlediği Geleneksel Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerine  özel davet ile katıldık. 27. Tübitak Orta Öğretim Öğrencileri Yarışmasında Biyoloji dalında Türkiye 3.´lüğü alan  "Proliz işlemine tabi tutulan biyolojik kütleden elde edilen Biochar eldesinin çok yönlü incelenmesi " adlı projeyi gerçekleştiren öğrencilerimiz Oğuzhan BAŞ ve Emre PAHAL ile birlikte danışman öğretmenleri Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ahmet ARPACI, 8-9-10 Aralık günlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe davet edildi. Etkilikte Türkiye genelinde derece almış toplam 17 liseden 17 proje tatıldı. Öğrencilerimiz kendilerine  ayrılan özel alanlarında projelerini seçkin konuklara sundular.