Okulumuza Kayıt İşlemleri ve Sürecin İşleyişi

Okulumuza Kayıt İşlemleri ve Sürecin İşleyişi

Okulumuza Kayıt İşlemleri ve Sürecin İşleyişi

Okulumuzu Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sayın Velimiz,

Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Ailesine yeni dahil olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.  Okulumuzu kazanan öğrencilerin kayıtları Bakanlığımızca e-okul sisteminde otomatik olarak yapıldığından kayıt için evrak gerekmemektedir. Ancak veli ve öğrencilerimizin iletişim bilgileri, pansiyon ve şehir içi özel servis ihtiyacı gibi bilgilere ihtiyaç duyulmaktadır.  Okulumuza yeni yerleşen tüm öğrencilerimizin sitemizdeki bilgi formunu çevrim içi yada okula gelerek doldurması yeterlidir.)  2023-2024 eğitim öğretim yılı başında siz velilerimiz tarafından yapılması gereken işlemlere ait tablo ve açıklamalar aşağıya çıkarılmıştır.

25.07.2023 773

 

TARİH

 

İŞLEM

01–31 AĞUSTOS 2023

ØPansiyon ön kayıt işlemlerinin yapılması. (Okulumuz erkek öğrenci pansiyonunda kalmak isteyen öğrenci velilerinin pansiyon kayıt kılavuzunda belirtilen kayıt evraklarını doldurup kargo/posta(APS) ile ya da elden 31 Ağustos 2023 tarihine kadar okulumuza ulaştırmaları gerekmektedir. )

24 TEMMUZ -31 AĞUSTOS 2023

 

ØBilgi formunun doldurulması.(Okulumuza yeni yerleşen tüm 9. Sınıf öğrenci velilerimizin ekteki linkte yer alan “Bilgi Formu” nu çevrimiçi ya da okula gelerek doldurması gerekmektedir.)

 

Pansiyon kayıt kılavuzu için tıklayınız.

Okul üniformamız için tıklayınız.

Bilgi Formu için tıklayınız.