Olimpiyatların OSCAR´ındayız

Olimpiyatların OSCAR'ı Intel ISEF'de Türkiye'yi Biz Temsil Edecegiz. İlçemize ve ilimize ilkleri yaşatan, uluslararası düzeyde (A.B.D) ülkemizi temsil edecek olan öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimiz Ahmet ARPACI´yı tebirk eder, başarılar dileriz.

11.03.2017 2158

Yılmaz Kayalar Fen Lisesi öğrencileri Oğuzhan BAŞ ve Emre PAHAL'ın , okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet ARPACI danışmanlığında gerçekleştirdikleri, "Proliz işlelemine tabi tutulan, biyolojik kütleye sahip materyallerden elde edilen Biochar eldesinin çok yönlü incelenmesi " projeleri, Tübitak tarafından ülkemizi temsilen Amerika Birleşik Devletlerinin Kalifornia Eyaletinin Los Angeles Şehirinde düzenlenecek olan Olimpiyatların Oscar'ı olarak adlandırlan Intel ISEF'e katılmaya hak kazandı. Projemiz, sergide diğer dünya ülkelerinden gelen projeler ile "Yenilenebilir Enerji "  kategorisinde yarışacak.

13-03-2017