Tübitak´ta  Bölge Birincisi Olan İki Projemiz Türkiye Finallerinde

Tübitak´ta Bölge Birincisi Olan İki Projemiz Türkiye Finallerinde

Okulumuz, bu yıl 47.si düzenelenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Samsun Bölge Finallerinde Biyoloji ve Edebiyat alanlardında birinci olarak, Ankara finallarinde bölgemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

28.03.2016 1071

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet ARPACI´nın rehberliğinde öğrencilerimiz Oguzhan BAŞ ve Emre PAHAL´ın hazırladığı "Proliz işlemine tabi tutulan biyolojik kütleye sahip materyallerden elde edilen Biochar eldesinin çok yönlü incelenmesi " adlı projemiz Biyoloji alanında , yine Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet ARPACI´nın rehberliğinde, Esma AKARSU ve Fatma Nur ÖZKAN´ın hazırladığı "Sosyal medya yazarlığı kavramının, kullanıcının edebi kişiliğine olan etkisi açısından değerlendirilmesi" adlı projlemiz Edebiyat alanında Samsun bölge birincisi olarak, bölgemizi Türkiye Finallarinde temsil etmeye hak kazanmışlardır. Her ikisi de bölge birincisi olmayı başaran projelerin danışman ve öğrencilerimize   02-06  Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara´ da düzenlenecek olan Türkiye  Finallerinde başarılar diliyoruz.