Wispo 2021' de (Endonezya) Mühendislik Kategorisinde Dünya 1. si olduk

Okulumuz, Endonezya'da düzenlenen WISPO 2021 (Word Innovative Science Project Olympiad) Olimpiyatında, Mühendislik kategorisinde 1. olarak altın madalya almaya hak kazandı. Öğrencilerimiz Ahmet Erkutay YILDIRIM ve Neris SÖNMEZ'in okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet ARPACI danışmanlığında geliştirdikleri "Chemical Oxygen Demand Reduction Project" adlı projeleri, Mühendislik kategorisinde dünya finalisti olan  20 ülke (Tayland, Endonezya, Malezya,Makao, Çin, Brezilya, Filipinler,Ingiltere, Avusturayla, Sırbistan, Bosna Hersek,Sili, Kazakistan, Türkmenistan,Rusya, Meksika, Ukrayna, Kuzey Makedonya ve Türkiye) arasından ülkemizi temsil eden tek kurum oldu. Final sunumunda yapılan etkinlik sırasında bayrağımızı dalgalandırmayı ve İstiklâl Marşımızı okutmayı başaran öğrencilerimizi ve öğretmenimize tüm ülkemiz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

17.12.2021 2192