WISPO 2021 Indonesia Başvurumuzu Yaptık

Bu yıl pandemi nedeniyle Online olarak düzenlenmekte olan Uluslararası WISPO (Word Innovative Science Project Olympiad )2021 yarışmasına kaydımızı yaptık.  Geçtiğimiz yıl Buca Imsef tarafından ülkemizi temsil etmek için seçildiğimiz yarışmada ülkemizi 10-15 Aralık 2021 tarihinde biz temsil edeceğiz. Bu çerçevede öğrencilerimiz  Neris SÖNMEZ ve Ahmet ERKUTAY YILDIRIM'ın  gerkeçleştirdikleri "Chemical Oxygen Demand Reduction Project " (Kimyasal Oksihen İhtiyacını Azaltma) adlı proje ile mühendislik kategorisinde diğer ülkelerdeki yaşıtları ile yarışacaklardır. Normal koşullarda Endonezya'nın dördüncü en büyük şehri olan Bandung'da yapılması  planlanan etkinliğin pandemi koşulları nedeniyle online yapılmasına karar verilmiştir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Ahmet ARPACI'yı tebrik eder başarılar dileriz.

19.11.2021 500