48. Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 2 proje ile Bölge Finallerindeyiz

Bu alanda Türkiye 1.´liği,  2 Türkiye 3.´lüğü, 1 Ankara Finalisliği, 5 Bölge derecesi alan okulumuz,  bu yıl düzenlenen Tübitak 48. Orta  Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına da 2 proje ile katılma hakkı elde ederek,  bu başarının tesadüf olmadığını kanıtladı.

07.03.2017 530

Danışmanlığını Ömer ÖZÇOBAN ´ın  yaptığı,  öğrencilerimiz Abdullah ÇABUK ve Mevlüt Emre GÜNEŞ´in Biyoloji Projesi ile danışmanlığını Memiş KOCATÜRK´ün yaptığı,  öğrencilerimiz Osman MUTLU ve Aleyna DİKAL´ın hazıladığı Coğrafya projesi  TÜBİTAK Samsun Bölge Finallerinde yarışmayı haketti. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.