ExpoSciences MEXICO 2021 Başvurumuzu Yaptık

Bu yıl pandemi nedeniyle Online olarak düzenlenmekte olan Uluslararası ExpoSciences MEXICO 2021 yarışmasına kaydımızı yaptık.  Geçtiğimiz yıl Buca Imsef tarafından ülkemizi temsil etmek için seçildiğimiz yarışmada ülkemizi 10 Aralık 2021 tarihinde biz temsil edeceğiz. Bu çerçevede öğrencilerimiz Yusuf Ziya ERKAN, Mustafa Asım ATA ve Cem Eray YILMAZ  gerkeçleştirdikleri "Safe Rim Design " adlı proje ile mühendislik kategorisinde diğer ülkelerdeki yaşıtları ile yarışacaklardır. Normal koşullarda Meksika'nın Durango şehrinde yapılması  planlanan etkinliğin pandemi koşulları nedeniyle online yapılmasına karar verilmiştir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Ahmet ARPACI'yı tebrik eder başarılar dileriz.

09.11.2021 400