Teknofest 2019

Okulumuz ulusal bir marka okul olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Türkiye'deki ulusal ve uluslar arası tüm organizasyonlarda finalist olmayı başaran okulumuz, kırılması zor olan olan bir rekora imza atarak, Türkiye en iyi okullarından biri olmayı başarmıştır. Bu yıl 2. düzenlenecek olan Teknofest 2019'da 2 proje ile finalist olmayı başaran okulumuz, bu alanda bölgesinin en iyi okulu olduğunu kanıtlamıştır.

18.06.2019 921

Öğrencilerimiz Osman Buğra BOLAT ve Furkan PEHLİVAN'ın yürüttüğü "Hijyenik Vezne Makinesi projesi" ile Serhat Dursun ÖZTÜRK ve Arda ARPACI'nın yürüttükleri "Çamaşır Makinelerinde KOİ değerinin düşürülmesi projesi"  Teknofest 2019 'da "İnsanlık Yararına Teknolojiler" kategorisinin çevre ve sağlık alanlarında finalist olmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimize ve her iki projenin danışmanı olan okulumuz öğretmeni Ahmet ARPACI'ya teşekkür eder, başarılar dileriz.