Kayıt İçin Gerekli Şartlar ve Gerekli Evraklar

26.11.2012 1991

Kayıt İçin Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız.

Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Adayları

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında kapılarını açan Yılmaz Kayalar Fen Lisesi daha ilk günden "Eğitim, Bilim, Başarı..." anlayışı ile şekillenmeye başladı. Hızla değişen ve yenilenen bir süreçten eğitimde payını almaktadır. Görevimiz genç beyinleri yaşama hazırlama işi olunca, eğitim tüm yeniliklerden payını almalı düşüncesi ile başarıya beraber el uzatacağımız kurumumuzun ikinci yılına giriyoruz.

Okulumuz;

·         Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri, matematik ve fen bilimleri alanında yüksek öğrenime hazırlamayı,

·         Matematik ve fen bilimleri alanlarında gereksinim duyulan üstün nitelikli bilim adamlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmeyi,

·         Öğrencileri araştırmaya yöneltmeyi, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile yeni buluşlara ilgi duyanların çalışacakları ortamı ve koşulları hazırlamayı,

·         Yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen bireyler yetiştirmeyi,

·         Öğrencilerin bilimsel araştırma yapmalarına, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde yabancı dilde iyi yetişmelerini sağlamayı amaçlar.

·         Öğrencinin merkez alındığı bilimsel donanım yanı sıra sosyal gelişimi destekleyen anlayışımızla bu eğitim-öğretim yılı siz öğrencilerimizi Yılmaz Kayalar Fen Lisesi ailesine davet ediyoruz.

·         Her veli, her öğrenci bizi biraz daha bütünleştiren, güçlendiren en önemli paydaşlardır. Okulumuz öğrencisinden aldığı enerji ve velisinden aldığı destekle eğitimdeki iddiasını kökleştirecektir.

2013-2014 eğitim-öğretim yılında sizlerinde katılımı ile başarılı bir yıl geçireceğimizi ümit ediyoruz...

Niçin Yılmaz Kayalar Fen Lisesi

(2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzun Uygulamaya Devam Edeceği Çalışmalar)

·         Matematik ve Fen Olimpiyatları-3-

·         BİDUY

·         OR-FEN

·         TÜBİTAK PROJELERİ

·         AB PROJELERİ

·         EYFEL ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI

·         Bilim-Sanat Sergisi

·         SOSYAL VE KÜLTÜREL  etkinlikler

·         Şiir Dinletisi

·         Sanal Ofis

·         Çalışma Ofisi

·         Öğrenci DANIŞMALIĞI

·         Tüm sınav sonuçlarının sorulara ve öğrencilere göre analiz değerlendirmesi

·         İlçemiz dışından gelecek velilerimize randevulu veli görüşme gün ve saatleri

·         Eğitimde kütüphane, laboratuvar ve bilgisayar desteği

·         Ölçme değerlendirme Ve Arge Birimi

·         Okul-Öğrenci İletişimi ve İşbirliği

·         Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi

·         Basın ve Halkla İlişkiler Birimi

·         Kalite ve Strateji Geliştirme Ekibi Birimi

·         İlçe MEM ARGE, HEM, STK vb. İşbirliği

Kayıt İçin Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız.