Okul Üniformamız

05.10.2023 285

05-10-2023BEYAZ SWİT:

Uzun kollu, gövde rengi beyaz, omuzları bordo, yaka çizgileri bordo zemin üzerine lacivert ve beyaz çizgiler olacaktır. Kol ribanaları bordo zemin üzerine beyaz ve lacivert çizgiler şeklinde, logo ise sol göğüs üzeri turuncu(solda) lacivert(sağda) şeklindedir. Yaka düğmeleri ve altta kalan yaka patları bordo renklidir. Logo üzerindeki  üç yıldız altın sarısı rengindedir.

TİŞÖRT:

Kısa kollu, gövde rengi beyaz, omuzları bordo, yaka çizgileri bordo zemin üzerine lacivert ve beyaz çizgiler olacaktır. Kol ribanaları bordo zemin üzerine beyaz ve lacivert çizgiler şeklinde, Yaka düğmeleri bordo renklidir.  Altta kalan yaka patları ve düğmeler bordo renklidir. Logo ise sol göğüs üzeri turuncu(solda) lacivert(sağda) şeklindedir. Logo üzerindeki  üç yıldız altın sarısı rengindedir.

HIRKA:

 İç ve dış rengi Koyu lacivert, kapşonlu(kapşonun iç desen rengi bordo), fermuarlı yaka ipleri bordo, Kol ribanaları düz lacivert, logo ise sol göğüs üzeri turuncu(solda) beyaz(sağda) şeklindedir. Logo üzerindeki üç yıldız altın sarısı rengindedir.

TUNİK:

Kız öğrencilerimizden hırka yerine tercih edenler içindir. İç ve dış rengi koyu lacivert olup kanguru çepli ve kapşonludur. Kapşonun iç rengi ve ipleri bordo renklidir. Kol ribanaları düz laciverttir. Logo ise sol göğüs üzeri turuncu(solda) beyaz(sağda) şeklindedir. Logo üzerindeki  üç yıldız altın sarısı rengindedir.

 PANTOLON:

Klasik kesim, düz paça, siyah veya koyu lacivert renkli keten ya da kumaş pantolon.