Biduy (Bir İmkan Doğuyor Umutlar Yeşeriyor) Projesi

BİR İMKAN DOĞUYOR UMUTLAR YEŞERİYOR PROJESİ

PROJE

AMACI

Öğrencilerimize ve kitlemize yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini kavratma

KAPSAMI

İlkokul 1 ve 2. Sınıf öğrencileri

HEDEFİ

Öğrencilerimize ve kitlemize yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini kavratmak. Öğrencilerimize, beraber etkinlik yapma yeterliliği kazandırmak.

FİNASMANI

Okul aile birliği, öğretmenlerimiz ve dış paydaşlarımız

UYGULAMA BASMAKLARI VE İŞLEYİŞİ

UYGULAMA BASAMAKLARI

• Hedef kitlenin belirlenmesi
  • Projenin tanıtımı için gerekli tanıtımların yapılması. Afişlerin hazırlanması.
  • Hedef kitlenin  isteklerinin alınması
  • Makul görülen isteklerin sponsorlar aracılığıyla gerçekleştirilmeye çalışılması.

İŞLEYİŞİ

• Alınan ortak kararla, okulumuzda her Çarşamba günü saat 16:05 ile 17:00 arasında hep beraber proje ile ilgili iştişare toplantılarının yapılacaktır.
  • Gerekli tanıtım afişleri, kendi okulumuz ve  hedef kitle okullarının çeşitli yerlerine asılması.
  • Öğrencilerimiz, hedef kitle okullarına giderek 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ile yüz yüze görüşerek onların isteklerini alacaklardır. Makul bulunan isteklerinin (hayallerinin) gerçekleştirilmesi için gerekli girişimlerin yapılması sağlanacaktır.

Projenin Yasal Dayanakları

• Milli Eğitimi Temel Konunu 2.maddesi